Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Μαχες για την άνοδο και για παραμονή (21η αγωνιστική) στη Β Κορινθίας



 
Άκρως  ενδιαφέρουσα η 21η αγωνιστική της Κατηγορίας Κορινθίας  την Κυριακη, όπου περιλαμβάνει αρκετές μάχες μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν την άνοδό τους στην επόμενη κατηγορία..

Ο Πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια  μάχεται με τον   Ολυμπιακό Λουτρακίου, που με νίκη θα ελπίζει για  την  άνοδο, , που διεκδικούν και οι Άγιοι Θεόδωροι  που δοκιμάζονται στο Σαρωνικό, και  ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου  που αγωνίζεται , στο Ξυλόκαστρο , κόντρα στον Πανευρωστινιακό. Η ομάδα της Δυτικής Κορινθίας με νίκη της αναπτερώνει τις ελπίδες της  για άνοδο . Ενδιαφέρον παρουσιάζει του Άρη Βοχαϊκού με την Περαχώρα, ενώτην ίδια ώρα στο "Γιάννης Στέφας" ο Ποσειδών Κ. Βρύσης αντιμετωπίζει τα Ταρσινά ΄97. 
Στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ"Δερβενίου  η Λυκοπορία δίνει μάχη για  τη παραμονή της σε αγωνα ντέρμπι απέναντι στον Κύψελο Κορίνθου , με Διαιτητή τον Νεοφυτιάδη, όπως μαχη παραμονής δίνει και ο Αστέρας Κορίνθου , απέναντι στη Θύελλα Κ. Διμηνιού.  Τέλος η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου υποδέχεται τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών.

21η Αγωνιστική
Ποσειδών Κ. Βρύσης
-
Ταρσινά '97

Πανευρωστινιακός
-
Ατρόμητος Χιλιομοδίου

Αστέρας Κορίνθου
-
Θύελλα Κ. Διμηνιού

Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
-
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών

Σαρωνικός Γαλατακίου
-
Αγ. Θεόδωροι

ΠΑΣ Κλένια
-
ΣΦΛ Ολυμπιακός

ΑΟ Λυκοποριάς
-
ΠΑΣ Κύψελος

Άρης Βοχαϊκού
-
ΑΟ Περαχώρας

 

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Παγκόσμιο γεγονός η διοργάνωση του World Tourism Forum Lucerne στην Πελοπόννησο» «Κορυφαίο το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου για την επόμενη εικοσαετία»





Εμφάνιση IMG_5394.JPGΕμφάνιση IMG_5403.JPG«50 ηγέτες του παγκόσμιου τουρισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Υπουργείο Τουρισμού και την ΤΕΜΕΣ συναντιούνται στην Πελοπόννησο για ένα μεγάλο διεθνές γεγονός που διαμορφώνει την τάση ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 στο World Tourism

Οι σύγχρονες θεραπείες για τα βαθουλωμένα μάτια και τις «σακούλες»


sakoules_matia_drakotos_ring.jpgΣημαντικά βήματα προόδου για την αναζωογόνηση της περιοχής γύρω από τα μάτια έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και πλέον λαμβάνεται υπόψη ολόκληρο το άνω τμήμα του προσώπου κατά το σχεδιασμό της θεραπείας γι’ αυτό.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

ΑΣΕΠ-Προκήρυξη 4Ε/2018: Προσλήψεις σε τρεις δημόσιους φορείς (ΦΕΚ)


Το ΑΣΕΠ εξέδωσε την προκήρυξη 4Ε/2018, (ΦΕΚ 8/9-2-2018, τ. ΑΣΕΠ) , που αφορά την πλήρωση έξι (6) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας έως τρία (3) έτη στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.), τριών (3) θέσεων Ειδικών Επιστημόνων επί θητεία στο Ν.Π.Ι.Δ. –Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και μίας (1) θέσης Ιατρού με θητεία τριών ετών στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει.
Ειδικότερα :

Τα Μέτρα 3.1.8 «Υγεία και Ασφάλεια» & Μέτρο 4.1.20 «Ενεργειακή Απόδοση και Μετριασμός της Κλιματικής Αλλαγής» για τους Αλιείς.

*του Αναστάσιου Λυμπερίου

Εμφάνιση 18486320_426375131051997_1089633946789037566_n.jpgΑνοικτή παραμένει έως και 23/3/2018 (με 2η τροποποίηση στις 27/2/2018) η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για την ένταξη επενδυτικών σχεδίων στα Μέτρα 3.1.8 «Υγεία και Ασφάλεια» & Μέτρο 4.1.20 «Ενεργειακή Απόδοση και Μετριασμός της Κλιματικής Αλλαγής, Επενδύσεις επί του Σκάφους, Έλεγχοι και Συστήματα Ενεργειακής Απόδοσης, Διεύρυνση της Συμβολής των Εναλλακτικών Συστημάτων Πρόωσης και του Σχεδιασμού του Κύτους» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας &

Γ. Μανιάτης: «Η κυβέρνηση βγάζει εκτός Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) πολλά ΑμεΑ»

Αποτέλεσμα εικόνας για μανιατης αργολιδα
 Ερώτηση κατέθεσε σήμερα στη Βουλή, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Γ. Μανιάτης προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκη, με την οποία  ζήτησε απάντηση για τις καταγγελίες της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) ότι μεγάλος αριθμός των ατόμων με αναπηρία - πρώην δικαιούχοι Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος  μένουν εκτός προστασίας με τις νέες ρυθμίσεις, καθώς επίσης ζήτησε να ληφθούν άμεσα μέτρα  για να μη τεθεί εκτός ΚΟΤ κανένα άτομο με αναπηρία ή χρόνια πάθηση και για να ικανοποιηθούν τα υπόλοιπα αιτήματά τους.
Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης:

10ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση



Εμφάνιση Φωτ.1.jpg

Του Απόστολου Παπαφωτίου
Στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2018 η καρδιά της Ελλάδος, η καρδιά της Πελοποννήσου κτυπούσε στην Τρίπολη, στο 10ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας και μέσω αυτής της πατρίδος μας. Το συνέδριο αυτό έφερε τον ευφυή υπότιτλο ''Δίκαιη Ανάπτυξη - Το δικό μας μέλλον στα δικά μας χέρια''.

Εμφάνιση Φωτ.2.jpgΣτο επιτυχημένο αυτό Συνέδριο, δε συζητήσαμε μόνο, αλλά αποφασίσαμε για συγκεκριμένα πράγματα, σε μια κοινή προσπάθεια όλων των συνέδρων, ενώνοντας δυνάμεις και αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία. Η αναπτυξιακή συγκρότηση της χώρας περνάει μέσα από τις Περιφέρειες. Χωρίς τις Περιφέρειες και του Δήμους θα είναι πολύ δύσκολη η έξοδος από την κρίση.

Όλες οι παρεμβάσεις μας ήταν εύστοχες, με γνώση των προβλημάτων και με σαφή γνώση των λύσεων, τις οποίες εξασφαλίσαμε με την εργατικότητα μας και με την επιμονή μας και με την καλή προετοιμασία αρκετών μηνών.

Παραθέτω το βίντεο της ομιλίας μου για τις πολλές παρεμβάσεις που έγιναν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε θέματα Πολιτισμού-Τουρισμού-Αθλητισμού, ειδικά για την Κορινθία.


Δρ. Απόστολος Ε. Παπαφωτίου

Εντεταλμένος Σύμβουλος Πελοποννήσου

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Οικονομολόγος Ε.Κ.Π.Α.