Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ διακόπηκε στο 90' - Ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του ΠΑΟΚ - Εισβολή Σαββίδη στο γήπεδο -

Live: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (0-0, ΔΙΑΚΟΠΗ), «εισβολή» Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο
Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ είναι στον αέρα, μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από σωστή υπόδειξη του Κομίνη για γκολ οφσάιντ στο 90ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε στην εκπνοή (89ο λεπτό) του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ και κεφαλιά του Βαρέλα, αλλά ο Μαουρίτσιο που συμμετέχει στη φάση και επηρεάζει, βρίσκεται σε θέση οφσάιντ και ο βοηθός Κωνσταντίνος Ποντίκης σωστά υποδεικνύει στον Κομίνη την παράβαση και έτσι το γκολ ακυρώνεται!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το απίστευτο ντου του Ιβάν Σαββίδη με το περίστροφο στη ζώνη βγαίνουν από την πλευρά της ΑΕΚ. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που λένε οι άνθρωποι της ΑΕΚ την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατευθυνόμενος προς τον Κομίνη του φώναξε «Είσαι νεκρός»!
Για την περίπτωση απειλών σε αξιωματούχο αγώνα υπάρχει το άρθρο 19 που περιλαμβάνει βαρύτατες ποινές. Ακόμα και υποβιβασμό για υπαιτιότητα ομάδας. Βέβαια για να ληφθεί υπ' όψιν το σχετικό άρθρο από τα αρμόδια δικαιοδοτικά Όργανα θα πρέπει να υπάρχει καταγραφή στο Φ.Α. από τον διαιτητή ή οποιαδήποτε άλλη αναφορά τις εκθέσεις που σχετίζονται με την αναμέτρηση.
Δείτε πιο κάτω το τι επισημαίνει το συγκεκριμένο άρθρο αλλά και το άρθρο 20 περί βίας.

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2018-03/arthro20neoneo.jpg



 ίδια ώρα γίνονται τρομακτικές πιέσεις στον Κομίνη να μετρήσει το γκολ στα αποδυτήρια! Γκολ που όπως φάνηκε και απο την τηλεοπτική μετάδοση έχει ακυρώσει.

Ο διαιτητής του ντέρμπι Γιώργος Κομίνης παραμένει με τους βοηθούς του στα αποδυτήρια της Τούμπας και σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν οι ρεπόρτερ της Nova που βρίσκονται στα αποδυτήρια του γηπέδου, μίλησε με τους αρχηγούς των δύο ομάδων. Ο Κομίνης φέρεται να έχει πει σύμφωνα με το ρεπορτάζ. «Θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και θα σας ενημερώσω για την απόφαση μου»
  
Η Ενωση ενημερώνει ότι δεν πρόκειται να βγει για να συνεχιστεί το ματς κάτω από συνθήκες τρομοκρατίας.
Εχει περάσει περισσότερη από μία ώρα από την ώρα που θα έπρεπε να τελειώσει το ντέρμπι, αλλά δεν έχει τελειώσει, τυπικά, επειδή ο Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε όσα έκανε, μαζί με τον Λούμπος Μίχελ.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο διαιτητής και οι ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια, με την Ενωση να ενημερώνει ότι δεν πρόκειται να βγει ξανά στον αγωνιστικό χώρο «κάτω από συνθήκες τρομοκρατίας», όπως λένε από την ΠΑΕ.
Ο Μηνάς Λυσάνδρου, μάλιστα, είναι στα αποδυτήρια της Τούμπας και μιλάει με τους διαιτητές, ενημερώνοντας τους ότι δεν γίνεται να μπει η ομάδα να παίξει κάτω από αυτές τις συνθήκες.

 

Περίπατος του Ολυμπιακού στα Χανιά , τεσσάρα στον Πλατανιά

Εύκολα ο Ολυμπιακός στα Χανιά, 4-0 τον Πλατανιά
Σε περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον αγώνα με τον Πλατανιά. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 4-0 στα Χανιά και έφτασαν τους 50 βαθμούς και πλέον περιμένουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την ποινή των -3 βαθμών που τους έχει επιβληθεί από τον αγώνα με την ΑΕΚ.
Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν με πολύ άνεση στο τελικό σκορ με σκόρερ τους 

Αποδεδειγμένη πραγματικότητα... Η απόδειξη κυβερνητικής ενοχής στο «πραξικόπημα» με τον ΠΑΟΚ

Η απόδειξη κυβερνητικής ενοχής στο «πραξικόπημα» με τον ΠΑΟΚ
Το υφυπουργείο Αθλητισμού και ο Γιώργος Βασιλειάδης γνώριζαν από την περασμένη Πέμπτη (την παραμονή της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ) ότι ο αγώνας στην Τούμπα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί με οπαδούς των γηπεδούχων στις κερκίδες και όχι κεκλεισμένων των θυρών! Δεν είναι εικασία ή δημοσιογραφική εκτίμηση αλλά αποδεδειγμένη πραγματικότητα που γεννά τεράστια ερωτηματικά και αφήνει εντελώς έκθετη την κυβέρνηση, καθιστώντας ακόμα μεγαλύτερο «σκάνδαλο» την μεταμεσονύχτια φαρσοκωμωδία της Εφέσεων της ΕΠΟ…
Διαβάστε περισσότερα εδώ ΕΔΩ


in.gr

Στην υπόθεση του ΠΑΟΚ Δικονομική τρέλα η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων

Δικονομική τρέλα η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων
Ας το δούμε απ’ την αρχή λοιπόν. Το τριμελές εφετείο παραδέχεται ότι έγινε το «έγκλημα». Οι τρεις δικαστές αναγνώρισαν υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ και παράλληλα αναγνώρισαν ότι υπήρξε τραυματισμός του προπονητή του Ολυμπιακού Οσκαρ Γκαρθία από τη ρίψη ρολού ταμειακής μηχανής από οπαδό του ΠΑΟΚ.
Η… κηδεία μάλιστα γίνεται δημοσία δαπάνη, ενώ παράλληλα ο «φονιάς» αφήνεται ελεύθερος να συνεχίσει την εγκληματική δράση του. Κάπως έτσι λειτούργησε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, από την οποία ακόμη περιμένει η ποδοσφαιρική Ελλάδα να διαβάσει το σκεπτικό της, το οποίο πιθανώς και να… μαγειρεύεται ακόμη.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα


sports.in.gr

Νίκη του Παναιγιαλείου επί του Αιγινιακού

 http://www.sport24.gr/football/omades/panaigialeios/article5037672.ece/BINARY/w620/doxa+dramas.jpg
Χωρίς ανάσα εξελίσσεται η Football League και την Κυριακή συνεχίστηκε με τέσσερις αγώνες η 21η αγωνιστική.

Παναιγιάλειος – Αιγινιακός 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: 26′ Σταματής σουτ, 58′ Ζαφειράκης σουτ – 54′ Ανδρικόπουλος σουτ
46′ Αποβολή του Γιάννη Καλιτζάκη από τον πάγκο του Παναιγιάλειου
37′ Ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Αγιούποφ σαν οφσάιντ
Παναιγιάλειος (Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Μλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γκούμας, Τζανουλίνος, Σκαρτσίλας, Ζαφειράκης (89′ Τζένετ), Αγιούποφ (71′ Δοξάκης), Σταματής.
Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Ζούρκος, Γκατσολάρι, Παπαδόπουλος (66′ Φουρτζιού), Πέριτς (70′ Μπιλάλι), Σοφιάνης.


Το Κερατσίνι πέρασε από το Ζευγολατιό

Με το «διπλό» έφυγε από την έδρα του Ζευγολατιού το Κερατσίνι χάρη σε γκολ του Ντούλια (0-1).
Το παιχνίδι δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τους «ροσονέρι» να έχουν κατοχή μπάλας και να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες.
Το τρίποντο σφραγίστηκε τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, όταν ο Πασαλίδης έκανε τη σέντρα, ο κίπερ Ντάσης έκανε λάθος εκτίμηση και ο Ντούλιας από κοντά σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Οι γηπεδούχοι απώλεσαν τη μοναδική τους ευκαιρία, όταν σε ένα γέμισμα προς την περιοχή στο 71′, η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά, με τον Γιώρα να αποκρούει
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Ντάσης, Καντηλιεράκης (85′ Ασπιώτης), Βελέντζας, Σούλι (70′ Ζαχαρόπουλος), Κουτσουμπέλας, Πολυδωρόπουλος, Ανδρ. Καλλίρης, Αλ. Καλλίρης (55′ λ. τρ. Βαρδουνιώτης), Σπέτσι, Καραγκούνης, Πατίλα
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Γιώρας, Τσουβαλτσίδης, Σκεντεράι, Μπατής, Βαττής, Παπασπύρος, Διάκος (82 Μεγαλοοικονόμου), Ντούλιας (75 Γκιατης), Πασαλίδης (78 Καστράτι), Μπερνιδάκης,

Γ΄ κατηγορία Κορινθίας: Αποτελέσματα της πρωτελευταίας ( 17ης) αγωνιστικής

Αποτέλεσμα εικόνας για γ κορινθίας
Α΄ ομιλος

17η Αγωνιστική 
Ακαδημία Λεχαίου - Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου 3 - 5
ΑΟ Μαψού - Άρης Αρχ. Κορίνθου 2 - 0
Αίας Κορίνθου - ΑΠΣ Αγιάννης 1 - 4
Σοφικό '05 - Εθνικός Ξυλοκερίζης 2 - 1
Ρεπό ο Αετός Αγγελοκάστρου

  Βαθμολογία
1
ΑΟ Μαψού
15
35
2
Σοφικό '05
15
34
3
ΑΠΣ Αγιάννης
15
34
4
Εθνικός Ξυλοκερίζης
15
29
5
Αίας Κορίνθου
15
25
6
Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου
15
14
7
Αετός Αγγελοκάστρου
15
13
8
Άρης Αρχ. Κορίνθου
16
11
9
Ακαδημία Λεχαίου
15
0
 
Β΄ ομιλος

17η Αγωνιστική
Απέσσας - ΑΟ Λαύκας  6 - 1
Αναγέννηση Κιάτου - ΑΟ Λεχαίου 0 - 0
Νέοι Στιμάγκας - ΑΟ Ασπροκάμπου 0 - 1
Προοδευτική Περιγιαλίου - Παμφενεατικός 1 - 1
Ρεπό ο Αετός Κρυονερίου 
 
Βαθμολογία 
1
ΑΟ Ασπροκάμπου
15
37
2
ΑΟ Λεχαίου
15
29
3
Αετός Κρυονερίου
15
28
4
Προοδευτική Περιγιαλίου
15
28
5
Παμφενεατικός
15
25
6
Νέοι Στιμάγκας
14
11
7
Απέσσας
14
9
8
Αναγέννηση Κιάτου
15
9
9
ΑΟ Λαύκας
16
3
 

Προχωρησαν με νίκες Κλένια, Αγ. Θεόδωροι, Ολ. Λουτρακίου, έχασε στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος



Αποτέλεσμα εικόνας για πανευρωστινιακοσ - αγιοι θεοδωροι
Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας,, καθώς μάχη δίνουν αρκετές ομάδες που παλεύουν για άνοδο και άλλες για παραμονή.
Στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής, ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια πέρασε  σαν σίφουνας και σάρωσε με 6-1, εκτός έδρας ( γήπεδο Πετρίου) τον ουραγό Φωκά Αρχαίων Κλεονών, ενώ στους Αγίους Θεοδώρους, στο ντέρμπι της αγωνιστικής , οι "Άγιοι" επικράτησαν με 4 – 0 επί του Πανευρωστινιακού , και όποια φιλοδοξία είχε η ομάδα των Ροζενών, τουλάχιστον για φέτος παραμένουν όνειρα. . 

Γ΄ Εθνική: Προοδευτική και Αστέρας Αμαλιάδας πέρασαν επικεφαλής...



 Τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής
Στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής, χθες  η Προοδευτική επικράτησε με τέρμα που σημείωσε στο 30΄ ο Κανελλόπουλος στο 30΄ με 1 – 0 επί της Ρόδου. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Κορυδαλλού  πέρασε  επικεφαλής στη βαθμολογία με ένα βαθμό μπροστά από τον Εθνικό που πριν από λίγο  απέσπασε στη Ρόδο , το βαθμό της ισοπαλίας , 1 – 1  με τον Διαγόρα. Οι Πειραιώτες πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Γκέσιο στο 24΄, για να ισοφαρίσουν οι του Διαγόρα στο 85΄ με τον Αγγελούδη
 Την ομάδα του Πειραιά , ακολουθεί – 1 βαθμό πίσω, ο Ιάλυσος Ρόδου που πέρασε ,χθες νικηφόρα από το Λουτράκι με σκορ 3 – 1. Η ομάδα της Δωδεκανήσου  προηγήθηκε στο σκορ με δύο τέρματα του Δελαπόρτα στο 28΄ και στο 74 και του Μαντζάνο στο 71. Για τον Α.Ο Λουτρακίου που μείωσε στο 78΄με τον Γούλα στο τελικό σκορ , η παραμονή της στην Γ΄ εθνική κρίνεται μη επισφαλής και ο κίνδυνος να ακολουθήσει Πέλοπα και ΑΟ Ζευγολατιό στο τοπικό πρωτάθλημα της Κορινθίας  μεγάλος.  Σήμερα ο Πέλοπας γνώρισε και νέα ήττα με  4 – 1 (37' Δημακάκος, 56' Νικολέτος, 68' Χατζησάββας πεν, 81' Αλεξίου / 4' Θεοδωρόπουλος), εκτός έδρας από τον Ιωνικό Νικαίας  τη στιγμή  που ο ΑΟ Ζευγολατιού στην έδρα του έχασε 0 – 1 με τέρμα του Ντούλια, στο 56 από  το  Κερατσίνι. Τέλος  ρεπό έχει ο Ασπρόπυργος .

19η αγωνιστική
 

 Προοδευτική-Ρόδος 1 - 0
ΑΟ Λουτράκι-Ιάλυσος 1 - 3
Διαγόρας-Εθνικός 1 - 1
ΑΟ Ζευγολατιού-Κερατσίνι 0 - 1
Ιωνικός-Πέλοπας Κιάτου 4 - 1
Ρεπό: Ασπρόπυργος