Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Αποδοκίμασαν τον Λεβέντη στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής – Επιτέθηκε σε Σημίτη – Παπανδρέου

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/03/leventis-500.jpg
Ένταση επικράτησε στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.
Η ομιλία του προκάλεσε σφοδρές αποδοκιμασίες και αντιδράσεις στο σώμα του Συνεδρίου καθώς ο κ. Λεβέντης άσκησε οξεία κριτική στις

Δίωξη στον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ


http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/03/epo-grafeia-500.jpgΣύμφωνα με τα όσα αναφέρει το blog της Δίκης στον ΣΚΑΪ η επιθεωρήτρια των δικαστηρίων άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Πρόεδρο Πρωτοδικών Δημήτρη Σκουτέρη.
Η δίωξη σχετίζεται με την ενέργεια του ως προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να εκδωσει απόφαση για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στη 1.04 τα ξημερώματα. Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές την επόμενη Παρασκευή το Διαιτητικό της ΕΠΟ θα αποφασίσει για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Στον τρίτο βαθμό ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης θα αποφανθούν 3 αρεοπαγίτες και 2 δικηγόροι.

Γεννηματά: Κηρύξαμε ανένδοτο αγώνα για την αλλαγή στη ζωή των Ελλήνων

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/03/gennimata-500-1.jpg 
Η Φώφη Γεννηματά από το βήμα του ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής διακήρυξε τον αυτόνομο πολιτικό του ρόλο απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ και την διεκδίκηση καθοριστικού ρόλου για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας.
Ταυτόχρονα έστειλε σαφές μήνυμα προς όλους όσους εμπλέκονται στο εγχείρημα ότι θα πρέπει να τελειώσει η πολυφωνία και όλες οι προσπάθειες να

«Καταπέλτης» ο Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου η χειρότερη που γνωρίσαμε ποτέ

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/03/mitsotaskis-sunedrio-kinima-allagis.jpg
Στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αποφεύγω να σας αποφωνήσω συντρόφους» είπε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης «όπως έκανε ο Πάνος Καμμένος στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέχεια τόνισε πως με αυτό τον τρόπο δηλώνει το σεβασμό του στην κομματική αυτονομία και τη Δημοκρατία.
«Πιστεύω βαθιά το άνοιγμα των κομμάτων στην κοινωνία» είπε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε πως «τα κόμματα είναι ζωντανοί οργανισμοί».

Ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία στη Ρωσία Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο Πούτιν αναμένεται να λάβει ποσοστό 57-70%

Ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία στη Ρωσία
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η επί ένα μήνα προεκλογική εκστρατεία για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Ρωσία. Οι υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα να αναπτύξουν το πρόγραμμα τους επισκεπτόμενοι πολλές περιοχές της αχανούς χώρας, ωστόσο η (χρονική) μερίδα του λέοντος του προεκλογικού αγώνα αναλώθηκε στα κεντρικά ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα.

Η ΕΡΤ και η Εταιρεία Συγγραφέων γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2018


 

                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΡΤ και η Εταιρεία Συγγραφέων γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Όλες οι ραδιοφωνικές συχνότητες της ΕΡΑ, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, Παγκόσμια ημέρα Ποίησης, «ακολουθούν» τα ίχνη των ποιητών του κόσμου.

Σύγχρονοι και κλασικοί ποιητές, Έλληνες και ξένοι, η μελοποιημένη ποίηση σε όλα τα είδη του τραγουδιού, η ποίηση στον αθλητισμό. Ο ποιητικός λόγος, η ιστορία του και η επιρροή του.

Απαγγελίες, καλεσμένοι, συνεντεύξεις, νέοι ποιητές, αρχειακό υλικό, ζωντανές συνδέσεις από τις 8.00 το πρωί σε όλα τα ραδιοφωνικά προγράμματα της ΕΡΑ.

Ένα μεγάλο αφιέρωμα της ΕΡΤ σε σύμπραξη με την Εταιρεία Συγγραφέων, που εισηγήθηκε στην UNESCO την καθιέρωση του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης» την 21η Μαρτίου· πρώτη μέρα μετά την εαρινή ισημερία – αρχή της άνοιξης.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Τρόμος στα Εξαμίλια - Ομάδα Ρομά τραυματισε σοβαρά στο κεφάλι ηλικιωμένη γυναίκα οδηγό ΙΧ

http://korinthostv.gr/images/2018/01/10/Still0316_00001.jpg
Ομάδα Ρομά, που είχαν στήσει ενέδρα στην Ε.Ο. Κορίνθου-Εξαμιλίων χτύπησαν με πέτρα ηλικιωμένη γυναίκα οδηγό ΙΧ τραυματίζοντάς την σοβαρά στο κεφάλι. Στη συνέχεια, άνοιξαν τις πόρτες και έκλεψαν κινητό τηλέφωνο και τσάντα, αφήνοντάς την αιμόφυρτη στο δρόμο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τοπ οποίο τη διαμετακόμισε στο Γ.Ν.Κορίνθου όπου της έκαναν ράμματα στο κεφάλι. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Κορίνθου.

Ζώντας με τη Νόσο του Parkinson: Προβλήματα, δυνατότητες, προοπτικές

parkinson_ekdilosi_koinou.jpg
Η Νευρολογική Κλινική του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» διοργανώνει την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στις 16:30,στην αίθουσα «OLYMPIA» του ξενοδοχείου Royal Olympic ενημερωτική εκδήλωση για το ευρύ κοινό με θέμα: «Ζώντας με τη Νόσο του Parkinson: Προβλήματα, δυνατότητες, προοπτικές».

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή: Είναι ασφαλείς οι online αγορές;


online_agores.jpgΦαντάζομαι πως αρκετοί από εσάς γνωρίζετε την ύπαρξη της ημέρας αυτής. Ποια είναι όμως η ιστορία της και τι συμβολίζει στην πραγματικότητα; Την εμπνεύστηκε ο Αμερικανός Πρόεδρος JohnFKennedy, ο οποίος έστειλε ένα ειδικό μήνυμα στο Κογκρέσο των ΗΠΑ στις 15 Μαρτίου 1962, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία έθιξε το θέμα των δικαιωμάτων των καταναλωτών. Ήταν ο πρώτος παγκόσμιος ηγέτης που ασχολήθηκε με το θέμα αυτό.

Διαβάστε περισσότερα
stogiatro.gr 

Η άγνοια των θεμάτων και η φοβική συμπεριφορά χαρακτηρίζουν τον κ. Πατσαρίνο

https://anagnostis.org/sites/default/files/styles/view_xlarge/public/2017-12/patsarinos%20nikolakou.jpg?itok=D3j0nD6h 
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και μέλους της Οικονομικής Επιτροπής, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Κωνσταντίνα Νικολάκου, δήλωσε:

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗ



 

Προκαλεί η διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αντί να ζητήσει συγνώμη από τους κατοίκους της Τριφυλίας για τους χειρισμούς της με το αλιευτικό καταφύγιο στη Μαραθούπολη, ξαναπουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Ενώ καταστρατήγησαν κάθε νομιμότητα στη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού έφεραν έργο 6 εκατ. Ευρώ εκτός ημερήσιας διάταξης, χωρίς