Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Θησαυρός 119 νομισμάτων 1.500 χρόνων βρέθηκε στο Λέχαιο της Κορίνθου!



δεν ήταν άνθρακες…
Γ. Λεκάκης

ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ARISTOIL: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ 3Η ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.


Εμφάνιση 20180425_125210.jpg 
Στη Λάρνακα της Κύπρου πραγματοποιήθηκε στις 25 και 26 Απριλίου 2018  η 3η Διακρατική Συνάντηση των εταίρων του προγράμματος Aristoil (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Κύπρος και Κροατία). Εκεί συμμετείχε η ομάδα έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου με εκπροσώπους τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα κ. Αθανάσιο Γκίκα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αποστόλη Γκούνη και την Υπεύθυνη συντονισμού Φυσικού αντικειμένου κα. Κωνσταντίνα Μητροπούλου.

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: "ΤΑ ΕΛΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ"

Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Υποδομές, Μεταφορές, Έρευνα, Ψηφιακή Πολιτική, Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η 28η αγωνιστική στην Α΄Κορινθίας


Αποτέλεσμα εικόνας για πανκαμαριακος 2006

Με τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής συνεχίζεται, αύριο Σάββατο 5 Μαΐου, στις 17:00, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Στο Ξυλόκαστρο κόντρα στον Πανκαμαριακό, θα αγωνιστεί ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κόρινθος, ενώ η Κόρινθος 2006 αντιμετωπίζει στο Λέχαιο τον τοπικό Ηρακλή που θέλει την νίκη για να κλειδώσει την παραμονή του στη κατηγορία. Όπως την παραμονή του στην κατηγορία αναζητά και ο Ισθμιακός όπου μάχεται στο ΔΑΚ Κορίνθου , κόντρα στον Άγιο Γεώργιο.   
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες  της Θύελλας Πετρίου με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και της Ελλάδος Βέλου με τον Αστέρα Δερβενίου. Τη ίδια στιγμή  Στην Νεμέα ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει τον ήδη υποβιβασμένο Πανσολυγειακό, 
Στον Ασσο  ο  Ολυμπιακός σε μια απέλπιδα προσπάθεια για σωτηρία., υποδέχεται τον Τενεάτη Αθικίων, όπως το Σπαθοβούνι υποδέχεται την Δάφνη Εξαμιλίων.



28η Αγωνιστική
Ελλάς Βέλου
-
Αστέρας Δερβενίου
Πανκαμαριακός
-
ΠΑΣ Κόρινθος
Ηρακλής Λεχαίου
-
Α.Σ. Κόρινθος 2006
Ολυμπιακός Άσσου
-
Τενεάτης Αθικίων
ΑΟ Σπαθοβουνίου
-
Δάφνη Εξαμιλίων
Αγ. Γεώργιος
-
Ισθμιακός
Παννεμεατικός
-
Πανσολυγειακός
Θύελλα Πετρίου
-
Ηρακλής Ξυλοκάστρου